Piloot worden

Piloot worden is jouw droom? Dan ben je bij ProSim4u – vliegsimulaties aan het juiste adres! We kunnen je helpen om je droom waar te maken. Daarnaast bieden we ook hulp om er voor te zorgen dat je niet in een nachtmerrie belandt. Er valt namelijk een heleboel te onderzoeken, te kiezen en te beslissen voordat je de eerste definitieve stappen zet op weg naar je carrière als beroepspiloot.

Beroepspiloot worden?

Wij zijn onafhankelijk en zullen je dus objectief informeren over de mogelijkheden en moeilijkheden die je zult gaan tegenkomen als je kiest voor een carrière als beroepspiloot. De keuze zal veel gevolgen hebben voor jou en je familie en vrienden, daarom moet je alle voor- en tegenargumenten goed overwegen. Wij kunnen jou en je ouders helpen met eerlijk en onafhankelijk advies, want wij zijn zélf geen vliegschool en hebben dus geen verborgen belangen.

Kijk de video op deze pagina en download de brochure “Piloot worden jou droom?” voor meer informatie. Onderaan de pagina kun je een contactformulier invullen zodat we contact met je kunnen opnemen.

Ook al heb je nog nooit in een vliegtuig gezeten, wij zullen je helpen om het vliegtuig volledig onder controle te krijgen. Uiteraard zul je wel eerst wat uitleg krijgen over hoe een vliegtuig werkt en hoe je het kunt besturen, dat heet een briefing in de luchtvaart.

Begeleiding en certificaat
Onze deskundige en vriendelijke begeleiders zijn er tot nu toe altijd in geslaagd om onervaren piloten te laten vliegen, dus aarzel niet en boek nú je eerste introductieles. Als bewijs van je moed en inzet krijg je van ons na je eerste vliegles een echt luchtdoopcertificaat met een foto van jou in de simulatorcockpit.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoon (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Bekijk de foto’s van onze locatie en onze simulatoren.

Voorlichting

Via ons kun je ervoor zorgen dat je allerlei neutrale en objectieve informatie krijgt over vliegopleidingen in Nederland en omstreken. Je kunt bij ons bijvoorbeeld ook  in contact komen met leeftijdsgenoten die de zelfde droom hebben en (ook) nog niet helemaal weten hoe ze het gaan aanpakken. Je kunt ook via ons in gesprek komen met piloten die net zijn afgestudeerd of al langer geleden zijn afgestudeerd bij een van de vele vliegopleidingen. En als laatste informatiebron heb je via ProSim4u – vliegsimulaties de kans om te praten met beroepspiloten die dagelijks vluchten uitvoeren of juist met gepensioneerde beroepspiloten die dat jarenlang hebben gedaan.