Uitdaging in een vliegtuig simulator

Als je een echte uitdaging zoekt, ga dan vliegen in de tweemotorige Beech Baron B58. De Beech Baron voor beginners is de ideale start up! De motoren zijn krachtig en de vliegsnelheid is hoog. Toch is het vliegtuig ook geschikt voor starts en landingen vanaf kleinere vliegvelden en grasbanen. Met de Beech kun je landen op bijvoorbeeld Altiport Alpe d` Huez, Courchevel, maar ook Saba en andere bijzondere of exotische bestemmingen. Dit soort vliegvelden zijn spectaculair vanwege de bijzondere ligging en de vaak fraaie omgeving.

Vliegtechniek in het vliegtuig spel

Beech Baron voor Beginners vliegtuig simulatorTijdens je eerste vlucht in de Beech Baron zul je uiterste geconcentreerd moeten zijn, omdat de vliegsnelheid hoog is. De take off is met ca. 150 km/u en dat is meteen ook de laagste snelheid. In de lucht gaat het tot wel 380 km/u en we kunnen klimmen tot ca. 6 km hoogte. Een fantastisch uitzicht van boven, als je bijna heel Nederland kunt overzien bij een heldere dag.

Begeleiding Beech Baron voor beginners

Het is zeker handig om al vliegervaring te hebben op kleinere sportvliegtuigen met één motor. Echter strikt noodzakelijk is het niet. Door een uitgebreide briefing voor de vlucht, zul je in staat zijn om een veilig take off en landing te kunnen uitvoeren. Deze vlucht is bij niet al te onstuimig weer en goede zichtomstandigheden.

Motorstoring

Het leren vliegen in de Beech Baron vereist wel een steile leercurve. Zowel de techniek van het vliegen als het begrijpen van het ingewikkelde krachtenspel tussen beide motoren. Het begint natuurlijk echt heel spannend te worden als één van de beide motoren uitvalt. Met behulp van de begeleider leer je precies de juiste handelingen uit te voeren om de vlucht tot een goed einde te brengen. Maar zelfs als de beide motoren blijven werken zal de vlucht een avontuur worden! Stel dat je met hoge snelheid net boven of ín de wolken gaat vliegen.

Proefles in een vliegtuig simulator

Kom langs en doe eens een proefles op de Beech Baron B58 vliegtuig simulator. Kijk op de website voor tarieven en maak direct een afspraak via ons on-line reserveringssysteem. Na deze ervaring loop je met je hoofd in de wolken en zal je anders naar de vliegtuigen gaan kijken.