beginner

Beroepspiloot worden?

Wij zijn onafhankelijk en zullen je dus objectief informeren over de mogelijkheden en moeilijkheden die je zult gaan tegenkomen als je kiest voor een carrière als beroepspiloot. De keuze zal veel gevolgen hebben voor jou en je familie en vrienden, daarom moet je alle voor- en tegenargumenten goed overwegen. Wij kunnen jou en je ouders helpen met eerlijk en onafhankelijk advies, want wij zijn zélf geen vliegschool en hebben dus geen verborgen belangen.

Kijk de video op deze pagina en download de brochure “Piloot worden jou droom?” voor meer informatie.

Ook al heb je nog nooit in een vliegtuig gezeten, wij zullen je helpen om het vliegtuig volledig onder controle te krijgen. Uiteraard zul je wel eerst wat uitleg krijgen over hoe een vliegtuig werkt en hoe je het kunt besturen, dat heet een briefing in de luchtvaart.

Begeleiding en certificaat
Onze deskundige en vriendelijke begeleiders zijn er tot nu toe altijd in geslaagd om onervaren piloten te laten vliegen, dus aarzel niet en boek nú je eerste introductieles. Als bewijs van je moed en inzet krijg je van ons na je eerste vliegles een echt luchtdoopcertificaat met een foto van jou in de simulatorcockpit.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden:

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw telefoon (verplicht)

    Onderwerp

    Uw bericht