BeroepspilootAls beroepspiloot gebruik je onze simulatoren mét of zónder begeleiding.

  1. Gebruik de Boeing 737NG simulator voor RAW DATA training, Radial intercepts, Holding Entries, V1-cuts, Engine Failure after Take Off (EFATO) en N-1 approaches.
  2. Familiarization om jezelf bekend te maken met de Boeing 737 cockpit layout, instrumenten en systemen van dit verkeersvliegtuig.
  3. Bereid jezelf voor op het behalen van een typerating B737. Deze trainingsmogelijkheid is een perfecte voorbereiding en aanvulling op de officiële training. Het zal je leercurve aanzienlijk versnellen zodat je niet achterop raakt tijdens het intensieve traject van een typerating.
  4. Als je wordt uitgenodigd voor het Command Potential Traject, kun je alvast wennen aan het vliegen “vanaf links”. Dat ziet er toch écht een beetje anders uit en voor het “wennen” hoef je echt niet meteen een FFS Level-D te huren.
  5. Onze Boeing 737 simulator verhuren we mét of zónder begeleiding, mits je bekend bent met het vliegen van deze machine. Begeleiding is slechts 30 Euro per uur.
  6. Neem eens een keer een familielid of vriend mee de cockpit in en laat ze zien en ervaren wat jóuw beroep precies inhoudt en hoe jouw dagelijkse werk “op de bok” er uit ziet.

    image 4Reserveer uw Flightsimulator            image 4Virtuele tour simcenter(360°)