Beginnen bij het begin

De Cessna 172 voor beginners is het vliegtuig dat je gaat vliegen als je pas net begint met deze mooie luchtvaart hobby. Het vliegtuig is stabiel en heeft al heel lang geleden bewezen zeer veilig te zijn. De Cessna 172 is een eenmotorig propeller vliegtuig. De vleugels zitten aan de bovenkant van de romp en dat zorgt ervoor dat je een fantastisch zicht hebt als je naar beneden kijkt.

Volwaardig vliegtuig

Ondanks dat het een beginnersvliegtuig is, kun je met de Cessna 172 alles wat je ook met een groter vliegtuig zou kunnen doen. Je kunt er serieuze reizen mee maken. Het vliegtuig kan tot bijna 4 kilometer hoogte stijgen en kan gemakkelijk van korte vliegvelden met een grasbaan opstijgen. Er gaan 4 passagiers in, met ook nog wat bagage.

Oefenen, oefenen, oefenen

Er is geen snelle manier om “eventjes” te leren vliegen. Natuurlijk zullen sommige beginners het sneller oppakken dan anderen, maar iedereen heeft tijd nodig om alles goed onder de knie te krijgen. ProSim4u – vliegsimulaties is geen vliegschool, maar kan wel hulp bieden bij aanvullende training. Heb je meer tijd of meer ondersteuning nodig om te leren vliegen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Zelfstandig oefenen

Als je eenmaal weet wat je moet oefenen en waar je extra tijd aan wilt besteden, dan kun je bij ons ook de simulator huren zónder begeleiding. Je vliegt je eigen oefeningen en als je wilt kunnen we dan even meekijken hoe het gaat. Uiteraard willen we dan wel zeker weten dat je het vliegtuig al goed kunt bedienen.

Proefles Cessna 172 voor beginners

Kom langs en doe eens een proefles op de Cessna 172 voor beginners. Kijk op de website voor prijzen en maak direct een afspraak via ons online reserveringssysteem. Na deze ervaring loop je met je hoofd in de wolken en zal je anders naar de vliegtuigen gaan kijken.