Boeing 737-800 simulator

Als serieuze flightsimmer wil je alles weten over het vliegtuig waarmee je vliegt. Bovendien streef je er naar de Boeing 737-800 zo goed mogelijk te vliegen. Een toetsenbord gebruiken om het vliegtuig te besturen is niet erg realistisch, dus schaf je een yoke aan om je home-cockpit nog meer realisme te geven. Vervolgens koop je een extra beeldscherm om het vliegveld en je vliegtuig beter te kunnen zien. Ondertussen heb je al heel wat geld uit gegeven aan de groei van je home-cockpit. Je cockpit is  véél béter geworden maar is je kennis en vaardigheidsniveau ook meegegroeid met de omvang van je cockpit? Ben je zélf ook béter geworden als piloot?

Oefenen en kennis vergaren

Kennis- en vaardigheid kun je helaas niet kopen in een doosje. Ook Google helpt je uiteindelijk niet veel verder. Om je kennis en vaardigheden te vergroten is het nodig om te oefenen onder begeleiding van een deskundige die stapsgewijs en in de Nederlandse taal uitleg geeft, oefeningen selecteert en samen met jou stap voor stap systematisch op weg gaat om jouw kennis en vaardigheden te vergroten.

Realistische cockpit

Er zijn maar weinig piloten die een volledig en realistisch werkende Boeing 737-800 cockpit kunnen bouwen. Soms komt dat door een gebrek aan geld, ruimte of technische kennis. Het onderhoud van zo’n cockpit is vervolgens ook nog eens een hele klus qua tijd, geld en energie. Sommige vinden dat geen probleem maar als piloot kom je hierdoor aan vliegen, kennis vergroting en verbeteren van vliegvaardigheid nauwelijk nog toe. Dat is heel erg jammer, want dat was toch immers de oorspronkelijke reden om een Boeing 737-800 cockpit te bouwen?

Kennis en vaardigheden

Om een groot vliegtuig zoals de Boeing 737-800 te kunnen vliegen heb je serieuze kennis en vaardigheden nodig. Bij ProSim4u-vliegsimulaties hebben we inmiddels bijna 10 jaar ervaring in het opleiden van zowel hobby-vliegers als beroepspiloten. Onze didactische en gestructureerde aanpak hebben we samengebracht in onze Flightsim Academy. Nergens anders in Nederland wordt je opgeleid van absolute beginner tot de ervaren piloot die een geslaagde nadering en landing kan maken in een Full Flight simulator bij FSC op Schiphol Oost.

Contact proefles

Kom binnenkort langs voor een proefles in onze Boeing 737-800 simulator. Ervaar hoe prettig het is om les te krijgen, al je vragen te kunnen stellen en door duidelijke antwoorden en vele voorbeelden een stap verder te komen qua kennis en vaardigheden. Neem vliegensvlug contact met ons op!