7

Boeing 737-800 Full Flight Simulator

Een droom wordt werkelijkheid als je de full motion simulator op Schiphol Oost binnenstapt om een stuk te gaan vliegen in de Boeing 737-800. Dit is zonder twijfel de grootste stap in je flightsim-carriëre en een bekroning van je studie aan de ProSim4u – flightsim academy. Een stap om trots op te zijn: een mijlpaal is bereikt!

Dankzij een samenwerking met een externe partner bieden wij de gelegenheid om in een Level D gecertificeerde Boeing 737-800 Full Flight Simulator te vliegen op Schiphol Oost.

Vliegen in de full motion simulator raden we pas aan na een voldoende serieuze voorbereiding anders is het ‘weggegooid geld’. Om ervoor te zorgen dat je werkelijk klaar voor bent voor het grote avontuur is het verstandig om eerste de Flightmanagement cursus af te ronden of bijvoorbeeld de test voor de RAW data cursus te proberen om te kijken of je voldoende skills hebt om in een full flight simulator te vliegen.

We doen de suggestie om de simsessie in de Full Flight Simulator op Schiphol Oost grondig voor te bereiden tijdens een intensieve training in Ypenburg.