Tijd is een raadselachtig fenomeen, zo zijn we al 15 jaar(!) geleden begonnen. Er is sinds de oprichting in oktober 2006 ontzettend veel gebeurd bij ProSim4u-vliegsimulaties maar natuurlijk ook in de wereld, teveel om op te noemen.

Inmiddels kun je bij ons vliegen op een keur aan vliegtuigen: we verhuren zowel een Boeing 737-800 als een Airbus 320 simulator. Deze machines zijn perfect als voorbereiding op een grading of assessment.

Daarnaast kun je ook vliegen op een Beech Baron B58, Cessna 172, Piper Warrior II, Piper Cub of zelfs een Robinson R22 Helikopter.

Wij hebben het afgelopen jaar gewerkt aan de ontwikkeling van een Virtual Reality platform en hebben daar motion aan toegevoegd. Vanaf 2022 kun je van deze Motion-VR-simulator gebruik maken. Deze simulator geeft een zeer realistisch gevoel van vliegen en kan o.a. worden gebruikt voor het herkennen en ervaren van “leans” en andere vormen van vertigo die tijdens Instrumentvliegen kunnen optreden.

Kom eens langs in ons simulatorcentrum en ervaar hoe het is om te trainen op de professionele vliegsimulatoren van ProSim4u-vliegsimulaties.

We staan ook in het nieuwe jaar weer klaar voor al je beroepstraining- of sportvlieg-activiteiten. En we zijn er natuurlijk ook voor alle geïnteresseerden die een introductie willen beleven op één van de bovenstaande vliegtuigen.