Openingstijden

woensdag 14:00 – 22:00
donderdag 19:00 – 22:00
vrijdag 14:00 – 22:00
zaterdag en zondag 11:00 – 21:00


Hoe kunt u een boeking maken?
Om een boeking te kunnen maken, moet u inloggen met uw accountgegevens (zie hieronder). Nadat u bent ingelogd ziet u links in het menu een aantal extra menu-items, waaronder “Mijn boekingen”. Daar staan uw (actuele) boekingen en vind u tevens een knop om een nieuwe boeking toe te voegen.

Een Account aanmaken
Om het on-line boeking systeem te kunnen gebruiken, dient u een persoonlijk inlogaccount aan te maken. Dit is een eenmalige procedure van een aantal simpele stappen. U kunt ook een uitgebreid hulpdocument van de procedure opvragen. 

1. Klik op de (onderstreepte)link in de tekst “Als U nog geen account heeft, kunt u zich hier registreren.”
2. U vult u gegevens in en slaat deze op.
3. Er wordt een e-mail met wachtwoord naar uw e-mailadres gestuurd.
4. Met uw eigen gekozen inlognaam en het toegestuurde wachtwoord kunt u voortaan inloggen op de boeking site en vanaf dat moment uw boekingen doen.

Persoonlijke gegevens of wachtwoord veranderen?
Mocht u uw wachtwoord willen veranderen, of iets anders aan uw eigen account willen aanpassen, dan kan dat. Eerst logt u in en daarna klikt u op ‘mijn gegevens’.

Wachtwoord vergeten?
Als u uw wachtwoord bent vergeten, krijgt u na een foutieve inlogpoging een mogelijkheid om een nieuw wachtwoord aan te vragen. Geef het e-mailadres op dat u gebruikt voor uw account en u krijgt een nieuw wachtwoord toegestuurd.