Online theorielessen via Skype

Tijdens je studie als piloot of flightsimmer loop je soms tegen vragen of problemen aan. Als dat gebeurd, kun je gebruik gaan maken van een nieuwe service van ProSim4u – vliegsimulaties. Wanneer je even wat hulp nodig hebt bij het oplossen van moeilijke vragen of het begrijpen van bepaalde stukken theorie, dan kun je de hulp inroepen van online docenten en coaches. Het enige dat je nodig hebt is een computer met internetverbinding en het gratis programma Skype. Zie hier hoe je skype installeert.

In principe kunnen alle onderwerpen aan bod komen. Soms zijn de vragen ingewikkeld en is het nodig om twee afspraken te maken. De eerste afspraak om het probleem goed helder te krijgen en de tweede om de volledige on-line uitleg te kunnen doen.

Voordelen

  • Geen reistijd meer
  • gewoon in je eigen huis
  • op je eigen computer
  • les krijgen van een deskundige docent
  • ideaal!

Gratis proefles aanvragen

In de komende periode gaan we bij wijze van proef een aantal lessen gratis weggeven. Bij deze gratis lessen is het aantal onderwerpen nog beperkt, maar suggesties voor onderwerpen mag je natuurlijk altijd indienen. Vul het onderstaande formulier in als je in aanmerking wilt komen voor een gratis proefles. Uit alle inzendingen kiezen we dan een aantal gelukkige winnaars die een gratis proefles krijgen via Skype.

Vul het formulier in en maak kans op een gratis proefles.