Piloot worden – hoe doe je dat?

Bij ProSim4u – vliegsimulaties ben je aan het juiste adres! We helpen je om je droom: “piloot worden” waar te maken. Je krijgt hulp van ons. We zorgen er voor dat je niet in een nachtmerrie belandt. Er valt een heleboel te onderzoeken, te kiezen en te beslissen. Daarna zet je pas de eerste definitieve stappen op weg naar je carrière als beroepspiloot.

piloot worden. Het vliegtuig stijgt op

Beroepspiloot worden?

Ten eerste: wij zijn onafhankelijk en zullen je objectief informeren. Er zijn vele mogelijkheden om piloot te worden, maar ook moeilijkheden. Die zul je vast gaan tegenkomen als je kiest voor een carrière als beroepspiloot. De keuze zal veel gevolgen hebben voor jou en je familie en vrienden. Overweeg goed alle voor- en tegenargumenten. Wij kunnen jou en je ouders helpen met eerlijk en onafhankelijk advies.

Ten tweede is ProSim4u zélf geen vliegschool, wij hebben geen verborgen belangen.

Kijk de video hiernaast op de pagina voor meer informatie. Onderaan kun je een contactformulier invullen. Wij nemen daarna contact met je op.

Tijdens je eerste vliegles krijg je hulp van ons zodat je het vliegtuig volledig onder controle te krijgen. Zelfs als je nog nooit in een vliegtuig hebt gezeten. Eerst krijg je wat uitleg over hoe een vliegtuig werkt. Zoiets heet een “briefing” in de luchtvaart. Daarna ga je meteen zelf sturen.

Begeleiding en certificaat
Wij hebben deskundige en vriendelijke begeleiders. Zij slagen er altijd in om onervaren piloten te laten vliegen. Aarzel dus niet en boek nú je eerste introductieles. Als bewijs van je moed en inzet krijg je van ons een echt luchtdoopcertificaat. En natuurlijk een foto van jou in de cockpit want jij gaat piloot worden!

Neem contact op

Stuur een mail of bel ons als je vragen hebt.

Bekijk de foto’s van onze locatie en onze simulatoren.

Voorlichting

Van ons krijg je neutrale en objectieve informatie over vliegopleidingen in Nederland en omgeving. Je kunt bij ons in contact komen met leeftijdsgenoten die ook piloot willen worden. Zij hebben dezelfde droom als jij. Zij weten vaak (ook) nog niet helemaal hoe ze het gaan aanpakken. Je kunt via ons in gesprek komen met piloten die net zijn afgestudeerd. Ook kun je praten met piloten die al langer geleden zijn afgestudeerd. Je krijgt de kans om te praten met beroepspiloten die dagelijks vluchten uitvoeren. Ook gepensioneerde beroepspiloten kunnen je veel informatie geven over “de wereld van de luchtvaart”