Aanbod voor Sipke Wynia leden

20190204 LOW RES A3 poster Sipke wynia 1Wil je ervaren hoe het is om in een Boeing 737 te vliegen, dan mag je dit niet missen! Lees snel verder…

ProSim4u biedt leden van Sipke Wynia een unieke mogelijkheid om ervaring op te doen met het vliegen in een Boeing 737-800 simulator.

Het arrangement bestaat uit een theoretische briefing en 30 minuten “hands-on” vliegervaring in de boeing 737-800 simulator inclusief instructie. Na de vlucht doen we een de-briefing waarin we bespreken hoe de vlucht is verlopen, wat er goed ging en waar verbeteringen mogelijk zijn. 

Meldt je aan individueel of als groep. We werken met een maximale groepsgrootte van 5 personen per sessie. Individuele sessies zijn ook welkom (alleen kan je in dat geval dan natuurlijk niet meekijken met de vliegsessie van iemand anders).

Pak deze kans om te ervaren hoe het is om als beroepspiloot te werken in de Boeing 737-800 cockpit. Je krijgt tijdens dit arrangement ook informatie over de andere cursussen die we geven voor beroepsoriëntatie en -training.

De prijs voor dit unieke arrangement is € 50 p.p.

De simulator bevindt zich exact 5,0 km afstand (hemelsbreed) van InHolland en is bereikbaar via openbaar vervoer (9292ov), zie de routebeschrijving op de website.

Aanmeldingsformulier