lang="nl-NL">
Prosim4u-vliegsimulaties

Nieuwsberichten

Boek een on-line les

On-line les in uw eigen huis, achter uw eigen PC.

Vanwege de Corona -maatregelen wilt u misschien liever niet het huis uit om naar het simulatiecentrum komen. Wist u dat we u ook prima on-line lessen kunnen geven? Maak kennis met deze on-line service.

image 4Boek een on-line introductieles om het uit te proberen.

Gebruik onze Boeing 737NG simulator

Gebruik onze Boeing 737NG simulator voor professionele training, boek een introductievlucht of geef iemand een cadeaubon voor een belevenis in de lucht. TIP: Ideaal cadeau voor een speciale verjaardag of feestdag.

Maak kennis met onze Boeing 737 simulator, boek een introductievlucht. U kunt nog twee extra mensen mee de cockpit in nemen. Als u de kosten en de vliegtijd deelt dan kunt u allemaal vliegen en ervaren hoe het is om een Boeing 737 te besturen. U wordt vriendelijk en deskundig begeleid tijdens uw vlucht.

Volg een van onze cursussen. Zie het overzicht via onze flightsim-academy. Kijk eens of er iets bij zit dat u interesseert, er valt een hoop te kiezen.

Boek een vlucht of geef een cadeaubon.
Het voorjaar van 2020 start opnieuw de cursus “Radiotelefonie VFR/IFR”. Aanmelden kan echter al vanaf nú.
Our flightsimacademy offers many courses. Expand your skills and knowledge. We have courses at different levels, from beginner until expert and for Boeing as well als General Aviation:

Als u interesse heeft in General Aviation cursussen, kijk dan in de flightsim-academy. ook deze vind u op onze website.

Vliegsimulatie cadeaubon

Naast al deze cursussen hebben we voor elk type simulator (Cessna, Beech Baron 58 en Boeing 737-800) introductievluchten en een cadeaubon die u los kunt boeken om op deze simulatoren onder begeleiding te vliegen. Zie de webwinkel voor het volledige aanbod. Geef u op via een mail met naam, adres en telefoonnummer aan info@prosim4u.nl als u interesse heeft in een cursus, een introductie vlucht of een vraag heeft over onze activiteiten.

Agenda

Mocht u nog suggesties hebben voor bepaalde onderwerpen, dan zouden we graag een mailtje ontvangen op e-mailadres: info@prosim4u.nl

Cursus

254,00 incl. BTW

Cursus

135,00 incl. BTW

Cursus

170,00 incl. BTW

Cursus

150,00 incl. BTW

Introductie video ProSim4u

Nieuws

Norwegian B737-800 Approach and landing London Gatwick (Cpt. van Kampen)

Aerobatic oefeningen (30 maart 2021) zuidelijk van het vliegveld Rotterdam.

Aerobatic excercises

Lees meer nieuws

Mobiele versie afsluiten