Vliegopleiding

Ben je bezig met je vliegopleiding of heb je deze net afgerond en wil je graag goed trainen? Maak dan gebruik van de diensten van Prosim4u. Wij verhuren vliegsimulatoren voor beroepspiloten en Ab Initio’s. Door plaats te nemen in onze levensechte simulatoren blijf je goed getraind en kun je je skills bijschaven. Wij verhuren simulatoren van de volgende vliegtuigen:

  • Boeing 737NG (Jet)
  • Beech Baron B58 V (Twin)
  • Cessna 172 (SEP)

Beroepspiloot

Ben je beroepspiloot en heb je jouw vliegopleiding al een tijd geleden afgerond, maar wil je toch graag trainen in een simulator? Maak dan gebruik van de simulatoren die Prosim4u aanbiedt. Je kunt onze Boeing 737NG simulator gebruiken om jezelf bekend te maken met de cockpit, instrumenten en systemen van dit vliegtuig. Training in deze simulator vult jouw officiële training aan en zal je leercurve flink doen versnellen. Prosim4u biedt ook nog een traject aan waarbij je kunt wennen aan en trainen op vliegen ‘vanaf links’. En als je het leuk vindt, dan kun je een keer een vriend of familielid meenemen, zodat hij of zij kan zien hoe jouw beroep er nou écht uitziet.

Ab Initio

Heb je jouw vliegopleiding net afgerond en wil je dat jouw kennis en vaardigheden op peil blijven? Dit kan door regelmatig te trainen in de vliegsimulatoren van Prosim4u. Op deze manier raak je steeds meer vertrouwd met vliegen. De instructeurs die wij in dienst hebben zijn actieve vliegers met jarenlange vliegervaring. Je bent bij ons dus in goede handen. Je kunt bij ons onder andere trainen ter voorbereiding op jouw Multi Engine Instrument Rating (ME-IR) profcheck. Wekelijks hebben wij een oefengroep die hiervoor traint, dus als je hieraan mee wilt doen, neem dan contact gerust met ons op. Verder kunnen wij je helpen wanneer je wilt omschakelen van propeller- naar jetvliegtuig. Onder goede begeleiding zal je een aantal lijnvluchten uitvoeren. En wanneer je een uitnodiging voor je grading hebt ontvangen, ook dan is Prosim4u dé partij die je helpt goed voorbereid te zijn. Wij kunnen de speciale EFIS-layout aan- of uitzetten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan op je grading.

Meer informatie

Wil je graag meer informatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Prosim4u? Neem dan gerust contact met ons op. En wil je graag een flightsimulator reserveren? Maak dan een direct een afspraak in ons online reserveringssysteem. Wij verheugen ons op je komst!