actionCadeaubon voor vliegbelevenis

Een droom komt uit: ….vliegen in de Boeing 737-800 simulator. Een Boeing 737-800 staat klaar om op te stijgen vanaf Schiphol, alleen de piloot (m/v) ontbreekt nog. Wie gaat dit klusje klaren? Wie is de captain (m/v) op deze vlucht (uiteraard krijgt de piloot hulp van de co-piloot die ernaast zit). Er mogen zelfs twee passagiers mee de cockpit in, ook leuk toch? Het wordt een onvergetelijk avontuur voor alle aanwezigen, dat staat nu al vast!

image 4Cadeaubon kopen

 

action Vliegsimulatie met Sim abonnement

Bespaar op de kosten én begin maandelijkse vliegsimulatie training

Met een simabonnement kun je regelmatig komen trainen. Bijvoorbeeld elke maand 1 uur of 2 uur. Natuurlijk wil je besparen op trainingskosten. Kijk voor de aanbieding, voorwaarden en prijzen op de pagina sim abonnement in het top-menu.


action COVID-19 maatregelen

Veilig vliegen mogelijk, solo of met huisgenoten en geheel volgens de RIVM-richtlijnen.

We hebben maatregelen getroffen zodat u veilig solo- of met huisgenoten kunt vliegen in al onze simulatoren. Het kan ook zijn dat u vanwege de Corona -maatregelen misschien liever niet het huis uit wilt om naar het simulatiecentrum te komen. In dat geval kunt u ook prima on-line lessen volgen. Maak kennis met deze on-line service en reserveer nu een on-line proefles om het uit te proberen.

image 4Boek nu een on-line proefles

action YouTube kanaal ProSim4u

Bekijk eens een paar video’s

In het YouTube kanaal van ProSim4u-vliegsimulaties hebben we een aantal instructie video’s geplaatst. Gratis informatie waarmee je verder in je kennis over vliegen in vliegtuigen.

Ga naar het YouTube kanaal


action Gebruik onze Boeing 737NG simulator

Gebruik onze Boeing 737NG simulator voor professionele training. Boek een introductievlucht of geef iemand een cadeaubon voor een belevenis in de lucht. TIP: Ideaal cadeau idee

Maak kennis met onze Boeing 737 simulator, boek een introductievlucht. Je kunt eventueel een huisgenoot mee de cockpit in nemen (RIVM richtlijn). Hiermee bespaar  je kosten en als je de vliegtijd deelt dan, kun je allemaal vliegen en ervaren hoe het is om een Boeing 737 te besturen. Tijdens de vlucht wordt je vriendelijk en deskundig begeleid.

Wil je verder studeren, volg dan een van onze cursussen. Zie het overzicht via onze flightsim-academy. Kijk eens of er iets bij zit dat je interesseert. Er valt een hoop te kiezen:

Als je interesse hebt in General Aviation cursussen, kijk dan in de flightsim-academy. Ook deze informatie vind je op onze website.

Vliegsimulatie cadeaubon

Naast al deze cursussen hebben we voor elk type simulator (Cessna, Beech Baron 58 en Boeing 737-800) introductievluchten en een cadeaubon die je los kunt boeken. Zie de webwinkel voor het volledige aanbod. Geef je op via een mail met naam, adres en telefoonnummer aan info@prosim4u.nl als je interesse hebt in een cursus, een introductie vlucht of een vraag heeft over onze activiteiten.Ton Zandbergen
Ton Zandbergen
2024-01-10
Jarosław Piluch
Jarosław Piluch
2023-12-09
Ik ben echt tevreden over kwaliteit en professionaliteit van simulator Boeing 737! Ik wil ook bedanken Peter Visser voor duidelijke uitleg en gezellige sfeer. Ik kom zeker een keertje terug. Nogmaals bedankt!!!
Christian Scheller
Christian Scheller
2023-11-27
I had so much fun, this is the perfect gift for anyone who's interested in flying - I am hooked now 😉
YT_Show
YT_Show
2023-11-23
Everything was amazing, at the start,we got a brief explanation on basic aircraft systems and aviation in general, we even got free drinks and the sim experience was really nice. The instructor was patient with us and I had a really good time.
Marie Pavlicova
Marie Pavlicova
2023-11-06
I bought a voucher as a birthday gift for My husband and he totally loved it, so fantastic experience! And as a bonus he received a video and certificate, 🔝 Highly recommend! Thanks again Peter for a great adventure
Carmen Edel
Carmen Edel
2023-11-06
Een hele leuke, nieuwe ervaring opgedaan bij Peter van ProSim4u. De uitleg vooraf was helder en zeer nuttig! De spanning werd goed opgebouwd. Het vliegen zelf leek heel echt. Peter nam de tijd en stelde je gerust bij ingewikkelde momenten. Jammer dat het er zo snel op zat! Ik raad deze activiteit zeker aan bij anderen.
mariam de jong
mariam de jong
2023-10-23
Vandaag 21 oktober, wederom een geweldige vliegsessie mogen beleven met als hoofditems: navigeren vanaf Eindhoven Airport (EHEH) met een touch & go op Rotterdam-The Hague Airport (EHRD) en een goede routing volgende naar Schiphol Airport (EHAM). In het begin was het weer het goede gevoel over de besturing krijgen, vooral het rechtlijnige taxiwerk over de baan. Een go around uitgevoerd, omdat het aanvliegen op de baan 06 niet veilig aanvoelde. Na de pauze als zijnde een mindset een aantal doorstarts, in combinatie met procedure turns met daarbij de procedurele handelingen, echt een hele toffe en leerzame ervaring en zeker voor herhaling vatbaar. De full stop landing verliep wel naar goed behoren, dus toch een mooie finishing touch. Na de landing naar de terminal toegetaxied als afsluiting van de sessie. Ik zit zelfs nu nog heerlijk na te genieten. Beste Peter, hartelijke dank voor je geweldige bijdage en je goede uitleg. Graag weer tot een volgende keer bij gelegenheid ergens in 2024! Met vriendelijke groeten, Mariam --- Mijn allereerste bezoek aan ProSim4U en meteen ook een super fijne vliegervaring onder leiding van en in samenwerking met de super gedreven en ook hele fijne persoonlijke benadering van instructeur Peter Visser, zeker ook volgens mijn reisgenote en introduce. Dus zeker ook voor herhaling vatbaar! Hartelijke dank beste Peter en graag tot bij gelegenheid weerziens! Met vriendelijke groeten.
Bert Overweel
Bert Overweel
2023-10-14
Leuke ervaring en een ongedwongen sfeer. Was geweldig.
Mark Weersma
Mark Weersma
2023-09-06
Weer een hele leuke vlucht op de Boeing 737-800 Flightsim met leerzame ondersteuning van Peter Visser
Tony Vogelaar
Tony Vogelaar
2023-09-03
Was super leuk aardige mensen We hadden het nog nooit gedaan dus hij nam echt de tijd om alles te door lopen en hij vin deze week duidelijk leuk en interessant en gewoon een toples gehad niks op aan te merken en tot in de toekomst


agendaAgenda

    • U kunt zich nú aanmelden voor simulator cursussen. Neem contact op met ons via info@prosim4u.nl of bel 06-45202185. Er wordt zo snel mogelijk contact met opgenomen.

Mocht u nog suggesties hebben voor bepaalde onderwerpen, dan zouden we graag een mailtje ontvangen op e-mailadres: info@prosim4u.nl

Cursus

beginner1
254,00 incl. BTW

Cursus

iets1
135,00 incl. BTW

Cursus

prosim 2
170,00 incl. BTW

Cursus

prosim 3 e1474289499215
150,00 incl. BTW

Introductie video ProSim4u


Nieuws

Norwegian B737-800 Approach and landing London Gatwick (Cpt. van Kampen)

Aerobatic oefeningen (30 maart 2021) zuidelijk van het vliegveld Rotterdam.

Aerobatic excercises

Lees meer nieuws