Vliegtuig simulator

Heb je er altijd al van gedroomd om een vliegtuig te besturen of ben je als (aankomend) beroepspiloot op zoek naar geschikte trainingsmogelijkheden? In beide gevallen ben je bij Prosim4u aan het juiste adres. Je kunt bij ons al sinds 2006 een vliegtuig simulator huren. Wij verhuren simulatoren vanuit ons nieuwe en modern ingerichte simulatiecentrum in Ypenburg – Den Haag. Momenteel verhuren wij 3 simulatoren op deze locatie:

  • Boeing 737NG (Jet)
  • Beech Baron B58 V (Twin)
  • Cessna 172 (SEP)

Naast de simulatoren beschikken wij ook over een modern leslokaal, waar wij gebruik maken van een moderne multimediaopstelling en het door Prosim4u bedachte ‘gedeelde cockpit concept’. Door dit concept kunnen alle beelden, geluiden en het instrumentenpaneel in de cockpit getoond worden aan de groep die in het leslokaal zit. Op deze manier kan iedereen meekijken en leren in de cockpit, zonder fysiek aanwezig te zijn. Tenslotte hebben wij in het hele pand gratis Wi-Fi voor onze klanten.

Vliegtuig simulator voor iedereen

Bij Prosim4u hebben wij voor iedereen een vliegtuig simulator. Als beroepspiloot kun je zonder begeleiding gebruikmaken van onze simulatoren. Ook voor Ab Initio’s, die na het behalen van hun vliegopleiding regelmatig willen trainen, zijn de simulatoren van Prosim4u uitermate geschikt. Voor sportvliegers is het eveneens belangrijk om te trainen, aangezien het voor de veiligheid belangrijk is om geoefend te blijven. Voor iedere flightsimmer hebben wij voor ieder gewenst niveau en onderwerp wel een cursus op maat. En wanneer je helemaal geen ervaring hebt, dan is dat geen enkel probleem. Wij helpen je als beginner het vliegtuig onder controle te houden. Uiteraard krijg je eerst wel wat uitleg over hoe een vliegtuig werkt en hoe je het kunt besturen.

Speciale gelegenheden

Wil je een speciaal team- of bedrijfsuitje inplannen of wil je een familielid of vriend een bijzonder cadeau geven? Boek dan een dag in ons simcenter en wordt een ervaring rijker. Ons bijzondere simcenter is tevens te huur als vergaderlocatie.

Meer informatie

Wil je graag meer informatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden bij Prosim4u? Neem dan gerust contact met ons op. En wil je graag een flightsimulator reserveren? Maak dan direct een afspraak in ons online reserveringssysteem. Wij verheugen ons op je komst!